Merker

Våre merker

Hos oss finner du et bredt utvalg av merker fra mange ulike produsenter.

Bioline Jatò

Et hudpleieprodukt

Hudpleiens hjemland er Italia og Bioline Jatò er en hudpleieserie fra Trento i Italia — av den aller høyeste kvalitet.

Produktene er designet for forskjellige livsstiler og hudtyper. Visjonen vår er å skape framtidens hudpleie — som raskt og effektivt viser resultater.

Bioline Jatò Systems er innovativ og benytter seg av det siste innen bioteknologisk forskning, for å foredle og forbedre de aktive ingrediensene som naturen har å by på. Vi kombinerer det beste fra naturen — og det siste innen vitenskap. Bioline Jatòs produkter er innovative og moderne med aktive produkter — for alle hudtyper og med det beste fra naturen og det siste nye innen vitenskap.

Hvert produkt er unikt med høy konsentrasjon av aktive ingredienser for å oppnå best resultat. De er sikker i bruk, effektive og inneholder bare naturlige dufter og fargeemner.

Opplev Biolines eksklusive behandlinger og produkter for ansikt og kropp med personlige løsninger for alle hudtyper og behov.

Abeille

En krem fra Abeille

Fra markene og åsene rundt den lille romantiske byen San Guistino i Umbria sanker Familien Ranchelli ingredienser til naturserien Abeille. Reseptene er basert på antikkens kunnskaper om urter, blomster og honning, kombinert med moderne fremstillingsmetoder. Familien vet hvor de beste urtene vokser, når de bør plukkes og hvordan de skal behandle dem. De produserer sin egen honning, og plukker fra sin egen olivenlund. Filosofien bak Abeille sine produkter er å lage «det naturligste av det naturlige».

Hovedingrediensene er naturlige råstoffer med svært høyt næringsinnhold: honning, bidronninggelé og propolis. I tillegg benyttes bl.a. kamille, avocado, olivenolje, sitrusfrukter, mandler, nøtter og rotfrukter. Dette er rene natursubstanser som er gode for huden.

Ecooking

Noen av produktene til Ecooking

Hverdagsluksus for huden din med kompromissløs fokus på effekt og kvalitet.

Dansk utviklet av en erfaren dansk produsent og lidenskapelig person som opprinnelig håndfylte produktene på sin egen lille fabrikk. I 2014 gikk Tina Søgaard ut på laboratoriet sitt og plukket ut ingredienser til seg selv. Etter en skilsmisse var huden hennes blitt sliten og trist, og det ble startskuddet for Ecooking. I 2015 lanserte hun de første syv produktene, som hun i begynnelse lagde på sitt eget kjøkken. De syv produktene er også i dag en del av sortimentet vårt.

En rekke problemløsere. Hvert enkelt produkt er utviklet basert på en spesifikk utfordring, og dermed er utvalget vårt bredt nok til å kunne takle enhver spesifikk utfordring.

For alle — uansett hudtype og alder. Vi har produkter for alle hudtyper og aldersutfordringer, enten det er linjer, rynker, akne eller rødhet. Vår filosofi er at alle fortjener den deilige følelsen av velvære som gode og nærende hudpleieprodukter gir.

For deg som vil ha sunn og vakker hud uten for mye tull. Produktene våre er det de heter og utgir seg for å være. De er enkle å se gjennom, enkle å bruke og effektive.

Hverdagsluksus. Vi bruker kun de beste og mest effektive ingrediensene, hver valgt på grunnlag av deres effekt.

For både kvinner og menn — og barn. Herrehud har like mye som kvinners behov for hudpleie — først og fremst rensende og fuktighetsgivende — og derfor finner du også en linje som er spesielt utviklet for menn i vårt sortiment. Og så er mange av produktene våre tilgjengelig parfymefrie slik at de kan brukes av alle. De yngste i familien kan også bruke produktene våre, fra Multi Oil Fragrance-free for babyhud til Acne Serum for tenåringer sin problemhud.

Produsert med hensyn til miljøet. Blant annet kan du kan gjenbruke emballasjen.

De fleste av Ecookings produkter har sertifiseringsmerker, og er derfor enten dermatologisk testet, veganske eller sertifisert med det internasjonale allergimerket AllergyCertified.

Frid

En hudkrem

Frid er et norsk merke fra sørlandet, vår inspirasjon kommer fra naturen. Vi tror på delikate naturlige og rene produkter, med flott design som gir deg følelsen av luksus. Vi tror på kvalitet, og vi produserer produktene fra A-Å selv, i samarbeid med nøye utvalgte fabrikker. Her finner du ingen mellomledd.

Frid betyr Vakker, og vi håper du vil føle deg vakker med våre deilige produkter.

Optima ph4 - hygiene og hudpleie uten parabener

Noen av produktene til Optima ph4

Optima PH sitt konsept er — "Naturens kur mot hudproblemer" — uten parabener!

Optima filosofien er at produktene skal ha effekt i samsvar med økologiske prinsipper. Økologi er sammenhengen mellom levende organismer og miljøet. Optima bruker mikroflora og miljø. Det har vist seg å være gode resultater.

Bruk av antibiotika og desinfeksjon motvirker naturen. Det gjør også bruk av såper og vaskemidler med høy pH. Alt dette forandrer bakterielle flora i en ugunstig retning, og det kan bidra til utvikling og forverring av hudforstyrrelser.

Optima pH4 gjenoppretter hudens gode bakterieflora.pH4 er viktig for å vedlikeholde balansen og reparere hud som er i ubalanse.

KristiansandBestill time
SetesdalBestill time