Tjenester

Våre tjenester

Vi tilbyr mange ulike tjenester tilpasset deg og dine behov.

Klassiske ansiktsbehandlinger

En dame som får ansiktsbehandling

UNG Hud

For deg som enda har en tenåringshud (under 18 ), er dette en fin førstegangs behandling i salong. Her tilpasses behandlinge hudtype og tilstand, enten i form av tilføring av fuktighets givende ingredienser eller en dyp rens for urenheter.

Lunsj Ekspress · 30 min

For deg som ønsker en innføring i hudpleiebehandling, eller bare ikke ønsker å bruke for mye tid på behandlinger. 30 min effektiv ansiktsbehandling tilpasset din hudtype/tilstand er en perfekt lunsj behandling som passer både for han og henne.

The MAN · 60 min

En egen skreddersydd ansiktsbehandling for MENN. Hvem har sagt at ikke menn skal ha en sunn og frisk hud? Denne behandlingen har alt fra den maskuline duft til gode aktive ingredienser som tilfører masse fukt tatt med. Effektivitet i en enkel rutine. Reduserer aldringstegn, gir fuktighet og minimerer fet t-sone. For menn i alle aldre!

Abeille - En smak av NATUREN · 60 min / 90 min

En behandling med naturlige råstoffer med svært høyt næringsinnhold som honning, bidronninggelé og propolis. I behandlingen benyttes også kamille, avocado, olivenolje, sitrusfrukter, mandler, nøtter og rotfrukter.

Her får huden en real fukt boost med alt det beste naturen har å by på, unn deg selv denne deilige opplevelsen!

Passer alle aldre og hudtyper.

Age Beauty Secret Gold · 60 min

Bio-kosmetisk linje med global antialdringseffekt. Vekker til live hudens egne mekanismer for et trippelt resultat, jevn hudtone, reduserer rynker og gir mer volum til huden og beskytter huden mot skader forårsaket aldring.

Behandlingen for voksen, slapp, gusten og “stresset” hud. “Skjønnhetstriangelen” er linjene som strekker seg fra kinnbein ned til munnen. I ungdommen er kinnbeina høye og veldefinerte, så vel som kjevepartiet. Ved aldring snur denne triangelen på seg, slik at ansiktet blir mindre tiltalende, og kan noen ganger oppfattes som trist. AGE Beauty Secret virker direkte på aldringstegn som rynker og motvirker tap av elastisitet – for å gjenopprette fasthet og den naturlige ungdommeligheten i ansiktet.

Denne behandlingen er virkelig en stor favoritt for dem som vil unne huden sin det aller beste!

Therra Fusion · 50 min

Effektiv, organisk, vegansk, sertifisert. Både i salongbehandling og hjemmepleie benyttes innovative ingredienser med effektive og sertifisert økologisk formulas - som tar hensyn til den naturlige balansen av huden, miljøet og de rundt oss. Inneholder blant annet: superfood -pre & post biotika – beskyttelse mot blått lys (forhindrer digital aldring). Behandlingen innledes med Therra Fusion’s deep cleansing rensemaske, massasjene relaxing touch & draining touch. *Massasjene er nøye satt sammen og tilpasset behandlingen for best opptak av produkt til huden og maksimalt resultat av behandlingen. Etter massasjene påføres intensive formula krem og utfører Therra Fusion spesifikke massasje på décolleté, hals & ansikt. Deretter påføres behandlingens Red Mask Vitaminic Concentrate som skal virke på huden. Til slutt påføres Moisturizing cream med avsluttende massasje. Du kommer til å elske hudens polerte og glødende utseende allerede etter en behandling. Behandlingen passer både for han og henne.

Målrettet ansiktsbehandling

En dame som får ansiktsbehandling

PROCEUTIC - Party Urte Peel · 45 min / 60 min

Proceutic er en innovativ dermaceutisk produktlinje fra Bioline Jatò som på en effektiv og trygg måte behandler hudproblemer hos både kvinner og menn. I denne urte peel behandlingen kombineres 8 forskjellige urter sammen med fruktsyre. Passer perfekt for deg som ønsker gløden og fukten tilbake eller som ønsker å jobbe mer i dybden i form av en behandlings kur for å optimalisere resultatet i form av anti age, akne behandling m.m Ingen nede tid! Og gir masse glød, perfekt før et event eller som en kur behandling.

Vi anbefaler å bruk av S.O.S Recovery Cream til hjemmebehandling etter urtepeel.

Kan ikke kombineres med voksbehandlinger i ansiktet

Bioline Retinol Peel · 50 min

Kraftig Anti- age og oppstramming. Denne behandlingen er perfekt for deg som har dype rynker, også med rynker på kryss og tvers, slapp hud og pigmenteringer. Få en umiddelbar og oppstrammende effekt!

Vi anbefaler en kur på 3 behandlinger med 1 ukes mellomrom for maksimal effekt. Hjemmeprodukter er også viktig dersom du ønsker best mulig resultat.

Vi ser helst at behandlingen ikke utføres på sommertider.

Passer for deg som er 40+. Denne behandlingen inneholder ikke ansiktsmassasje.

Primaluce Exfo & White 20% - 40% - 50% · 45 min / 60 min

Eksfolierende - Fornyende - Mykgjørende - Oppfriskende - Klargjørende er ordene for denne fruktsyre behandlingen. Kosmetisk linje anbefalt for alle aldre og for enhver hudtype, spesielt hud med aldringstegn, hyperkeratose, tidlige aldringstegn, pigmenteringer og gusten hud. Passer i tillegg til uren hud med tendens til akne. Kan utføres som enkel behandling så vel som en kur på 5-6 ganger for å optimalisere resultatet. Få gløden tilbake!

Microneedling · 60 min / 90 min

For deg som ønsker en strammere, mer glødende hud! Microneedling er behandling der man benytter nåler for å lage små mikrokanaler i huden for å behandle aldringstegn, akne-arr og andre hudproblemer. Målet er å skape en kontrollert skade og tvinge kroppen til å reagere ved å produsere mer kollagen i det behandlede området.

Denne behandlingen kan tilpasses - kombineres med syre i behandling.

Behandlingen passer for deg som ønsker å jobbe målrettet mot:

 • Fine linjer og rynker
 • Manglende elastisitet
 • Hyperpigmentering
 • Aknearr
 • Store porer og ujevn hudstruktur
 • Strekkmerker

Anbefales som kur på 4–6 behandlinger. Ønsker du å behandle flere områder? Vi tilbyr område nr. 2 til halv pris!

Kroppsbehandlinger

En dame som får kroppsbehandling.

Ryggbehandling ved urenheter · 45 min / 60 min

For deg som sliter med urenheter på ryggen. Denne behandlingen er en dyp rensende kropps behandling fra Bioline. Der ryggen peeles, eventuell utklemming av urehenter, behandlingen avsluttes med en beroligende maske. Dette er også en fin behandling for deg som bare ønsker en god skrubb av ryggen og avsluttes med massasje!

MESO FIT KROPPSBEHANDLING · 45 min

Er det mulig å redesigne kroppen din?

MESO FIT er en drenerende, fettreduserende og opp strammende kroppsbehandling på kun 45 min. Der det utføres en børstemassasje peeling; laget spesielt for mage, hofter, lår og gir umiddelbart og synlige resultater.

Under behandlingen vil det påføres maske/krem som drenerer og strammer opp, avsluttes med din egen »personlige PT» serum, et serum som jobber aktivt videre med fettredusering.

Anbefales som en kur en gang i uken, men kan også gi gode resultater med enkel behandling og oppfølging med hjemme produkter.

Kan virkelig anbefales, og må oppleves!

Massasje

En dame som får massasje

Rygg- og nakkemassasje · 30 min / 45 min

Unn deg selv en deilig klassisk massasje av rygg og nakke.

I denne behandlingen ligger du med varmeinnpakning før selve massasjen begynner, dette for å varme opp muskulaturen for å oppnå best mulig effekt av massasjebehandlingen.

Er massasje bra for kroppen? Svaret er JA!

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager. Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.

Negler

En dame som får manikyr

Manikyr med Shellak

Shellak er en blandling av gele negl og neglelakk som styrker den naturlige neglen. Shellak gir et naturlig og holdbart utseende, med en holdbarhet opptil 14 dager. Anbefales å fjerne i salong for å ikke skade den naturlige neglen.

Hårfjerning

To bein uten hår

Hva er brasiliansk voksing?

Brasiliansk voksing er fjerning av hår i underlivet med voks. Vi bruker for det meste hot wax på brasiliansk, da denne typen er mer skånsom mot huden. Man kan enten fjerne alt av hår, eller man kan velge å beholde en liten stripe om ønskelig. Mange gruer seg litt første gangen de skal ta en brasiliansk voks, men glemmer det fort når behandlingen starter. Det kan gjør litt vondt første gangen, men allerede neste gang vil det gjøre mindre vondt. Og de aller fleste kundene velger å fortsette med behandlingen regelmessig.

Hva du skal gjøre før en voksbehandling:

 • Kom nydusjet/ren. Vi har også wipes på rommet som du kan bruke når du kommer.
 • Skrubb/peel gjerne området som skal vokses. Da er porene mer åpne og hårene er lettere å fjerne.
 • Ikke bruk krem eller olje på huden før du skal vokse, for da vil ikke voksen feste seg og det kan bli vanskelig å få fjernet alle hårene.
 • Hårene burde være 5–10 mm lange.
 • Ikke voks deg om du er solbrent eller har irritert hud.
 • Unngå soling/solarium og badstue før du skal vokse deg.

Hva du skal tenke på etter behandlingen:

 • Du skal ikke trene eller dusje de første 24 timene.
 • Du skal holde deg unna sola i 48 timer.
 • Unngå stramme bukse, nylonstrømper og blondeundertøy de første dagene.
 • Ikke begynn å skrubbe huden før det er gått to dager.
 • Skrubb huden ca. 2 ganger i uka, for å unngå inngrodde hår.
 • Du kan også bruke en krem som inneholder syrer, som vil hjelpe mot inngrodde hår.
 • Smør huden med en god fuktighetskrem for å holde huden myk.

Bryn & Vipper

En dame som får vippebehandling

Vi tilbyr blant annet følgende tjenester relatert til vipper og bryn:

 • Form og farge av bryn
 • Form og farge av bryn + vipper
 • Forme bryn
 • Farge bryn
 • Farge vipper
 • Vippeløft inkl. farge av vipper
 • Bryns Laminering
KristiansandBestill time
SetesdalBestill time